ACT YOUR WAY training

ACT YOUR WAY is een praktische groepstraining  voor jongeren van 18-28 jaar, op basis van  Acceptance en Commitment Therapy, een vorm van gedragstherapie.

Je eigen weg volgen: het klinkt zo simpel maar voor veel jongeren en jongvolwassenen blijkt dit nog behoorlijk lastig. Steeds vaker hebben zij last van keuzestress, perfectionisme of volgen zij vooral de verwachtingen van anderen om hen heen.

Veel jongeren voelen zich ontevreden over zichzelf, hebben het idee te falen. Ze voelen zich anders dan anderen en hebben moeite met het aanpakken van dingen die zij anders willen. Soms weten ze ook niet meer wat ze echt zelf willen. Dit kan ertoe leiden dat ze vastlopen, niet meer doen wat bij hen past en zij zich somber gaan voelen.

Herken jij dat ook? Je bent niet de enige!

Wil jij meer leren je eigen keuzen te maken? En echt te doen wat jij belangrijk vindt in jou leven? En wil je tegelijkertijd leren omgaan met alle uitdagingen en stress die daar bij komt?

Kom dan mee doen met de training ACT your way!!

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in onze cursusruimte in Gezondheidscentrum Bommelerwaard.

De training wordt twee keer per jaar aangeboden (start in oktober en maart) en wordt verzorgd door Els de Rooij, co-auteur van het gelijknamige boek.

Je kunt je als geïnteresseerde voor de eerstvolgende training inschrijven via het aanmeldformulier. Bij overtekening geldt volgorde van inschrijving.

Voor meer informatie is er een folder beschikbaar. Het boek kun je hier bestellen.