Praktijkinfo

Praktijkadres

Gezondheidscentrum Bommelerwaard (bij de huisartsenpost).
Van Heemstraweg West 11 d
5301 PA Zaltbommel

(Psychologenpraktijk Bommelerwaard is te vinden op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig.)

Telefonische bereikbaarheid

De praktijkassistentes zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur, via telefoonnummer 0418-515214. Als u niettemin doorverbonden wordt met de automatische telefoonbeantwoorder, laat u dan een bericht achter met uw naam en telefoonnummer. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Telefonisch contact gedurende uw behandeling

Als u zonder afspraak telefonisch contact opneemt, is de kans groot dat u uw behandelaar op dat moment niet aan de telefoon kunt krijgen, omdat hij of zij in gesprek of afwezig is.
Als u gedurende uw behandeling behoefte heeft aan telefonisch contact met uw behandelaar, stuur hem of haar dan een e-mail. Hij of zij reageert dan op uw mail of neemt tijdens kantooruren contact met u op, zodra hiervoor gelegenheid is. Als u geen mailadres heeft van uw behandelaar, kunt u ook mailen naar info@ppbw.nl met vermelding van de naam van uw behandelaar.

Procedure bij verhindering

Bij verhindering dient u uw afspraak tijdig, dat wil zeggen uiterlijk een volledige werkdag (24 uren) tevoren, af te zeggen. Als u bijvoorbeeld een afspraak heeft op donderdag om 11 uur en u bent verhinderd, dan moet u dit uiterlijk woensdag om 11 uur doorgeven. En als u een afspraak heeft op maandag om 15 uur, dan dient u uw verhindering uiterlijk op vrijdag om 15 uur door te geven. Wij hebben dan de gelegenheid om een andere cliënt in te plannen op het vrijgekomen tijdstip. Als dit niet lukt dan ontstaat een gat van 1 of 2 uur in de agenda van de psycholoog.

U kunt uw afspraak annuleren door een mail te sturen naar uw behandelaar of naar info@ppbw.nl, of telefonisch via 0418-515214.

Voor afspraken die te laat worden afgezegd, ongeacht de reden daarvoor van u of uw kind, wordt 50% van het No Show tarief in rekening gebracht. Als u zonder afmelding niet bent verschenen op een gemaakte afspraak, dan wordt het volledige No Show tarief aan u in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekeraar!

Crisis

Onze praktijk heeft geen crisisdienst. Indien sprake lijkt te zijn van een crisissituatie, neemt u dan contact op met uw huisarts of - tussen 17:00 en 08:00 uur en in de weekeinden - met de huisartsenpost (0900-8860).

NB: onze praktijk biedt ambulante behandeling met een frequentie van normaliter hoogstens eens per week. U bent welkom als u en uw huisarts inschatten dat u stabiel genoeg bent om de tijd tussen 2 afspraken zelf of met behulp van uw sociaal steunsysteem te overbruggen.

Administratie

Vragen van administratieve aard kunt u het beste per mail sturen naar secretariaat@ppbw.nl

Postadres

Van Heemstraweg West 11 d
5301 PA Zaltbommel

Contact

Telefoon: 0418 - 51 52 14
Fax: 0418 68 49 59
E: info@ppbw.nl
Zorgmail: secretariaat@ppbw.nl (onze mailadressen (@ppbw.nl) zijn gekoppeld aan Zorgmail)

Overige

AGB praktijkcode: 94-062353
KvK inschrijving: 64650863
Bankrekening: NL21 ABNA 0540 5343 31